Krijg meer bezoekers via SEO diensten

Zoekmachine optimalisatie is nodig om hoger in Google te komen en meer bezoekers op jouw website te krijgen. SEOdiensten.nl is ruim 10 jaar gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en weet precies wat er moet gebeuren om online te domineren binnen de zoekresultaten. Vrijblijvend meer info? Bel 079-889 8235

Vrijblijvend SEO advies? Neem contact op

Waarom zoekmachine optimalisatie?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization met als doel de vindbaarheid van websites binnen de gratis zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te verbeteren. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website op belangrijke zoektermen hoger in Google komt waardoor je beter zichtbaar bent, meer bezoekers krijgt en een hogere omzet kunt verwachten via jouw website.

✓ Gratis website SEO check

Hoe komt mijn website hoger in Google?

Zoekmachine optimalisatie is nodig om met jouw website hoger te scoren in de gratis zoekresultaten van Google. Google checkt ruim 200 factoren op jouw website die bepalend zijn voor de positionering binnen de zoekresultaten. Grofweg kunnen we deze factoren onderverdelen in on-page optimalisatie en off-page optimalisatie (linkbuilding) die hand in hand gaan om hoger te scoren in Google.

✓ Professionele zoekmachine optimalisatie anno 2022

On-page website optimalisatie

Hieronder valt het optimaliseren van factoren op je website zodat Google beter begrijpt wie jij bent en wat je doet. Denk hierbij aan het verbeteren van gebruikersvriendelijkheid, structuur, teksten, afbeeldingen en intern linking binnen je website. In de praktijk werken we een checklist af met belangrijke verbeterpunten zodat we jouw website tot in de kleinste puntjes kunnen optimaliseren voor de gebruiker en Google.

 

✓ Gespecialiseerd in hoogwaardige linkbuilding

Linkbuilding voor topposities in Google

Google hecht steeds meer waarde aan de reputatie van bedrijven. Deze factor kunnen we niet beïnvloeden op jouw website en we zijn hiervoor dus afhankelijk van externe invloeden. Denk hierbij aan geplaatste beoordelingen en (link)vermeldingen binnen je vakgebied richting jouw website. Dit zorgt (mits positief) voor een groter vertrouwen bij Google wat resulteert in betere posities voor jouw website binnen de zoekresultaten van Google.

Linkbuilding uitbesteden