Beter vindbaar in Google met SEO

Zoekmachine Optimalisatie is van groot belang om topposities in Google te bemachtigen en meer bezoekers op jouw website te krijgen. SEOdiensten.nl is ruim 10 jaar gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en weet precies wat er moet gebeuren om online te domineren binnen de zoekresultaten. Vrijblijvend meer info? Bel 079-889 8235

Vrijblijvend SEO advies? Neem contact op

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO is een afkorting van Search Engine Optimization en een onderdeel van zoekmachine marketing met als doel de vindbaarheid van websites binnen de gratis zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te verbeteren. Met SEO zorgen we ervoor dat jouw website op belangrijke zoektermen hoger in de zoekmachines komt waardoor je beter zichtbaar bent, een hoger doorklikpercentage krijgt en meer bezoekers en omzet kunt realiseren via jouw website.

Hoger in Google met SEO

Hoe komt mijn website hoger in Google?

De zoekresultaten van Google zijn onderverdeeld in gratis en betaalde zoekresultaten. SEO is nodig om hoger te komen in de gratis zoekresultaten. Er zijn meer dan 200 factoren die bepalen op welke positie jouw website staat binnen deze zoekresultaten. Grofweg kunnen we deze factoren onderverdelen in on-page optimalisatie en off-page optimalisatie (linkbuilding).

Inspiratieblog: Hoger in Google, bespaar op Ads-kosten

Website optimalisatie voor betere rankings

On-page website optimalisatie

Hieronder valt het optimaliseren van factoren op je website zodat Google beter begrijpt wie jij bent en wat je doet. Denk hierbij aan het verbeteren van gebruikersvriendelijkheid, structuur, teksten, afbeeldingen en intern linking binnen je website. In de praktijk werken we een checklist af met belangrijke verbeterpunten zodat we jouw website tot in de kleinste puntjes kunnen optimaliseren voor de gebruiker en Google.

Inspiratieblog: Zoekmachine marketing trends voor 2019

Linkbuilding anno 2019

Linkbuilding voor topposities in Google

Google hecht steeds meer waarde aan de reputatie van bedrijven. Deze factor kunnen we niet beïnvloeden op jouw website en we zijn hiervoor dus afhankelijk van externe invloeden. Denk hierbij aan geplaatste beoordelingen en (link)vermeldingen binnen je vakgebied richting jouw website. Dit zorgt (mits positief) voor een groter vertrouwen bij Google wat resulteert in betere posities voor jouw website binnen de zoekresultaten van Google.

Linkbuilding uitbesteden